Pysähdy nauttimaan kauniista Keski-suomen luonnosta ja vieraanvaraisuudesta

Ruuhipirtti & Pistoretki

haluaa yhdessä toteuttaa Sinulle ja seurueellesi unelmiesi kalastusmatkan. Ruuhipirtillä majoitamme Sinut perhehotelliimme tai lomaviekkoihin sekä saunotamme ja tarjoamme keskisuomalaista kotiruokaa. Päivisin teemme opastetun retken Pistoretken kauniisiin Leppäveden maisemiin, jossa toiveittesi mukainen kalastusretki.

1 päivä Tulo Ruuhipirtille, majoittuminen. Päivällinen ja tutustuminen taloon ja talonväkeen sekä ympäristöön. Rantasauna.

2 ja 3 päivät Kahviaamiaisen jälkeen siirtyminen Pistoretkelle, jossa Martti-isäntä ohjaa kalastuksen saloihin. 2 päivänä Heittokalastusta/Pilkintää ja 3 päivänä Vetokalastusta ja kiinteät pyydysvälineet. Leppävesi on kalastajien suosiossa ja kalakantoja onkin pidetty yllä monipuolisilla kalaistutuksilla. Järveen on istutettu järvilohta- ja taimenta, muikkua, eri siikalajeja, haukea, kuhaa ja harjusta. Lisäksi järvessä on muita yleisiä suomalaisia kalalajeja, kuten ahven, hauki ja särki. Lounas nautitaan retken aikana Ruuhipirtin emännän laittamista eväistä. Retken jälkeen päivällinen ja sauna.

4 päivä Kahviaamiaisen jälkeen on aika palata rentoutuneena kotiin.


Etäisyydet Ruuhipirtiltä:

Pistoretki 12 km

Tikkakoski Lentoasema 48 km

Jyväskylä Matkakeskus 30 km

Helsinki Vantaa Lentoasema 250 km


Paketin hinta: 4-8 henk. 3 vrk 540,-/henkilö, sis. majoitus 2 hengen huoneissa, täysihoito, sauna, kalaretket opastuksineen, sekä kuljetuksen Ruuhipirtin ja Pistoretken välillä sekä ALV.

Saatavuus: ympäri vuoden

Tiedustelut ja varaukset:

Perhehotelli-Gasthaus Ruuhipirtti

Ruuhipirtintie 44, FIN-41440 Ruuhimäki

Tel. +358 14 411 2200 ruuhipirtti@ruuhipirtti.fi

Pistoretket/ Martti Herman Pisto

Toivakantie 94 FIN-41660 Toivakka

Tel. +358 40 7435151 martti@pis.to