Kokoperheelle

Ruuhipirtin kesäseikkeilumenu

Nokkakivipäivä

nokkakiven_puisto_kevyt.jpg

Nokkakiven Puisto on uusin huvipuisto maassamme. Se avattiin kesällä 2007, ja saavutti jo ensimmäisestä kesästä lähtien suuren suosion lapsiperheiden ja huvittelunhaluisten keskuudessa edullisilla hinnoilla, aidolla huvipuistotunnelmalla ja hienolla wanhan ajan miljööllä. Nokkakiven huvipuisto ja sirkusmaailma sijaitseen seitsämän kilometrin päässä Ruuhipirtiltä. Vietä riemukas päivä Nokkakiven huvipuistossa ja sirkusmaailmassa.

Seikkailupäivä Tarhalehdon eläinpihallakarvakorvat.jpg

15 km päästä Ruuhipirtiltä metsän keskeltä aukeaa mummolan omainen ihanan lämminhenkinen Tarhalehdon piha kesyine kotieläimineen ja leikkipaikkoineen. Vietä koko perheellä ikimuistoinen päivä Tarhalehdossa leikkien, eläimiä hoitaen ja ratsastaen.

Kokousmenu

Kokouspaketti ála Ruuhipirtti

Tervetulokahvit rentouttavat tilanteen ja auttaa jaksamaan palaverissa. Ruuhipirtin rauhallisessa maalaisympäristössä veit kokous- tai koulutustilaisuutesi tavoitteeseesi. Onnistuneen tilaisuuden lomassa tai lopuksi nautitaan Ruuhipirtin loistavan pitopöydän lähiruokaherkuista. Tästä on vaikea laittaa enää puitteita paremmaksi.

Esimerkkihinta Ruuhipirtin kokouspaketista: 10 hengen kokous tai koulutustilaisuus Ruuhipirtin maalaismaisemissa sekä pitolounas 390 €.

Kokousta ja autourheilua Ruuhipirtin tapaan

Vauhtia kokouksiin! Se onnistuu nimittäin Ruuhimäessä. Ruuhipirtillä laitetaan kokouksissa talla pohjaan, haastetaan kaverit ja tulosta syntyy. Kokouspäivän voi aloittaa heti aamusta. Tervetulokahvien jälkeen kokoustaminen tai koulutustilaisuus sujuu rennossa hengessä kauniin luonnon keskellä. Lähiruoasta valmistettu lounas nautitaan Ruuhipirtin maineikkaasta pitopöydästä, jonka jälkeen aloitetaan formula tunnelmien nostatus. Siirtyminen iltapäiväksi ratkomaan porukan nopeimman titteliä nopealle ja taitoa vaativalle Ruuhimaki Circuit:lle. Aika-ajot, osakilpailut ja finaali palkintojen jakoineen erottelee jyvät akanoista. Ja mikä tärkeintä, tuo porukallesi hauskan yhteisen hetken. Tästä kerkeää hienosti vaikka ilmoittautumaan konttorille ennen työpäivän päätöstä.

Hintaesimerkki Ruuhipirtin vauhdikkaasta kokouspaketista: 7 hengen kokous, ruokailu Ruuhipirtin pitopöydässä, kahvit sekä Ruuhimaki Circuit karting-sirkus yhteensä 1110 €.

Kokouksen moniottelupaketti ála Ruuhipirtti

Tervetulokahvit antaa lähtölaukauksen päivään ja auttaa jaksamaan palaverissa. Ruuhipirtin rauhallisessa maalaisympäristössä viet kokous- tai koulutustilaisuutesi tavoitteeseen. Tilaisuuden lomassa nautitaan Ruuhipirtin loistavan pitopöydän lähiruokaherkuista. Onnistuneen palaverin tai koulutuksen lopuksi käydään pihalla ottamassa kaverista vähän mittaa leikkimielisessä moniottelussa. Parituntisen ottelun aikana erotellaan pilke silmäkulmassa jyvät akanoista. Lajeina voi olla jokunen seuraavista esimerkeistä: tandemhiihto, petanque, heittokirves, jousiammunta, saappaanheitto, ilmakivääriammunta, lämärikisa, kroketti tai pihagolf. Mukaan tarvitsee vain säänmukaisen vaatetuksen ja annos hurttia huumoria.

Esimerkkihinta Ruuhipirtin moniottelupaketista: 10 hengen kokous tai koulutustilaisuus, lähiruoka pitolounas ja kahvit sekä ohjattu moniottelu Ruuhipirtin maalaismaisemissa 640 €.