Ruuhipirtti

on perhehotelli, joka tarjoaa aamiaismajoitusta, täysihoitopaketteja, kokoustiloja sekä järjestämme perhe- ja muita juhlia juuri sinun tarpeittesi mukaan ympäri vuoden. Meillä on 100 paikkainen tilausravintola ja 50 vuodepaikkaa. Kesäisin Ruuhipirtin lammen rannalla toimii myös kesäteatteri. Kesäsunnuntaisin tai tilauksesta on myös mahdollista nauttia runsas lähiruoasta valmistettu keskisuomalainen lounas/brunssi pitopöydästämme. Ruuhipirtti sijaitsee luonnonkauniissa Toivakan Ruuhimäessä loistavien kulkuyhteyksien varrella nelostien ja ysitien läheisyydessä, vain 30km päässä Jyväskylästä.

Ruuhipirtti Oy

on toiminut vuodesta 1985 lähtien. 30 vuotta sitten tämän matkailuyrityksen startanneiden Eeva ja Vilho Kovalaisen työtä jatkaa nyt lapset Tuija Kokko ja Tuomo Kovalainen. Yrittäjäsukupolvenvaihdos tapahtui kesällä 2014. Ruuhipirtillä on jo pitkät perinteet. Pyrimme kunnioittamaan ja pitämään kiinni perinteistä. Mutta kuten me kaikki tiedämme, ajat muuttuvat. Meidän tulee myös osata mukautua ja uudistua muuttuvassa maailmassa. Tämä ei tarkoita, että perinteet sekä vanhat arvot pitäisi hylätä. Haluamme päivittää toimintatapamme ja arvomme vastaamaan tämän päivän haasteisiin.

Ruuhipirtin arvot

1. Kotimaisuus ja suomalainen työ

Keittiössämme valmistetaan maistuvaa lähiruokaa. Näin tuemme lähialueen ruoantuottajia ja omalla esimerkillä tuemme kestävää kehitystä.

2. Palvelun laatu

Ajatuksemme lähtee siitä, että asiakas on se jolla on tarve. Hänellä voi olla esimerkiksi juhlat tai tarvitsee majoitusta. Pyrimme joustavasti täyttämään juuri hänen tarpeensa, jolloin meiltä lähtee eteenpäin tyytyväinen ja virkistynyt ihminen, joka haluaa palata meille.

3. Vastuullisuus

Meille on hyvin tärkeää, että kaikki lupaamamme pitää. Silloin asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tietävät etukäteen, mitä he meiltä saavat ja voivat odottaa, sekä pystyvät tekemään omia ratkaisuja sovitun pohjalta. Pienenä toimijana olemme joustavia ja pystymme tarvittaessa nopeasti muuttumaan tilanteen mukaan saavuttaaksemme yhdessä parhaan lopputuloksen. Meihin voi luottaa.

Ruuhipirtin asiakaslupaus

Laadukas palvelu – Maistuva ruoka – Hyvät unet

Palvelun laatu on meille sydämen asia. Haluamme, että asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi.

Keittiössämme valmistetaan maistuvaa lähiruokaa taidokkaissa käsissä. Meille on tärkeää, mistä ruoka tulee, kuinka se valmistetaan ja mikä tärkeintä, että se maistuu hyvältä.

Ihminen tarvitsee hyvät yöunet. Jos takanasi on raskas ja haastava päivä, hyvälaatuiset yöunet auttavat sinua palautumaan ja valmistautumaan tulevan päivän haasteisiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mukaviin ja rentouttaviin hetkiin Ruuhipirtillä, jotta jatkat matkaasi virkeänä ja hyvin levänneenä.

Sitoudumme tuottamaan tyytyväisiä asiakkaita

Yhteityökumppanit ovat meille hyvin tärkeitä

Tarhalehdon eläinpiha

Koivulan mansikkatila

Penttilän luomutila

Erä's Pete

Sponssit

Ruuhipirtti on mukana tukemassa suomalaista urheilua ja nuorisotyötä. Vuonna 2016 tuemme Toivakan Rivakan junioritoimintaa.

Vuonna 2015 Ruuhipirtti tuki Antti Ruuskasta kisavalmennuksessa matkalla Riioon ja nuorisotyössä.

antti_ruuskanen_logo_orange_rgb_300dpi.png